Oden Control AB

Norra Bruksgatan 2

155 33 Nykvarn

24 /48 VDC matningsenheter för Oden ställdonen

Oden Control producerar ett brett sortiment av elektriska ställdon, men vi kan även leverera matningsenheter från olika tillverkare.

Vi kan leverera våra Oden ställdon med 230 VAC/ 24 VDC eller 48 VDC nätaggregat. Självklart kan vi leverera kraftaggregat som uppfyller kraven i respektive land.

Vi säljer endast rekommenderade nätaggregat, som fungerar bäst med våra ställdon. Vi försöker undvika nätaggregat med boost-effekt, eftersom dessa aggregat kan orsaka problem för regleringen. Strömförsörjningsenheter med boost-effekt kan stänga av strömförsörjningen under korta ögonblick, dessa korta avbrott i strömförsörjningen är omöjliga att upptäcka med standardmultimeter, men kan upptäckas med oscilloskop. Den boost-effekten kan störa vår noggrannhetsreglering. Om du har frågor, fråga vår support för mer information.

Oden Control levererar även kompletta apparatskåp med erforderlig IP-klass och lämpligt nätaggregat, för respektive Oden ställdonsstorlek och modell. Apparatskåpet innehåller även huvudströmbrytare för 24/48 VDC. I vår strömförsörjningsenhetsskåp ingår även anslutningskort för in- och utsignaler till ställdonet. Sedan måste separat kabel för in- och utgångar dras från detta skåp till ställdonet. Detta gör det lättare att mäta ström och signaler om problemen uppstår. Man kan ”plinta av” de viktigaste mätpunkterna i plintarna i apparatskåpet.